forumdll.benimforum.biz


 
AnasayfaPortalAramaKayıt OlGiriş yap
Similar topics

    Paylaş | 
     

     Bilgisayar marifetleri İlginç

    Aşağa gitmek 
    YazarMesaj
    Afacanhelboy
    Deneyimli
    Deneyimli
    avatar

    Erkek
    Oğlak Keçi
    Mesaj Sayısı : 553
    Kayıt tarihi : 29/12/08
    Teşekkür : 46
    . : [

    040509
    MesajBilgisayar marifetleri İlginç

    Asagidaki adresi herhanbi explorer sayfasi acikken adres cubuguna yapistirin.
    Yalnız açtığınız sayfada bolca resim olsun öyle adresi yapıştırın ve enter tuşuna basın....Gördükleriniz nasıl oluyor bana da bir zahmet açıklayıverin
    Kod:
    javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300;y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin (R*x1+i*x2+x3)*x4+x5;DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3 )*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void ;
    Sayfa başına dön Aşağa gitmek

     Similar topics

    -
    » küçük bilgisayar oyunları
    Bu yazıyı burda paylaş : diggdeliciousredditstumbleuponslashdotyahoogooglelive

    Bilgisayar marifetleri İlginç :: Yorum

    avatar
    Geri: Bilgisayar marifetleri İlginç
    Mesaj Bir Ptsi 04 Mayıs 2009, 15:17 tarafından Hadiya
    Bir Hintli ;
    Hic kimsenin Windows'da 'con' isimli bir klasor olusturamayacagini farketmis.Cok ilginc ve inanilmaz bir durum. Bill gates dahilTum microsoft ekibi bunun neden olduguna bir cevapbulamamis.Inanmiyorsaniz kendiniz deneyin...


    HAKİKATEN OLMUYOR.....
    avatar
    Geri: Bilgisayar marifetleri İlginç
    Mesaj Bir Perş. 07 Mayıs 2009, 15:41 tarafından Afacanhelboy
    Hakikaten olmuyor vay be.
     

    Bilgisayar marifetleri İlginç

    Sayfa başına dön 

    1 sayfadaki 1 sayfası

    Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
    forumdll.benimforum.biz :: Donanım-Yazılım-İşletim Sistemi :: Okur ipuçları-
    Buraya geçin: